keskiviikko 19. elokuuta 2015

Queensland Museum & Sciencentre

Sain sattumalta tietää facebookin avulla, että mun tuttava Keski-Pohjanmaan suunnilta on tyttöystävänsä kanssa lomailemassa täälä päin maailmaa. Sovittiin siis, että tavataan ja viime tiistaina me sit nähtiin. Mentiin porukalla tsekkaamaan toi Queensland Museum (Sciencentre, joka siis kirjotetaan juuriki noin, jäi tällä kertaa välistä, koska sinne ois pitäny maksaa erikseen, mut sen verta jäi kiinnostamaan et voi olla et meen sinneki sit joskus).

Suurin osa näyttelyistä tuola oli ilmasia, mut me haluttii mennä kattoo tommosta vaihtuvaa näyttelyä, jossa oli tällä kertaa dinoja. Kierreltii toki muitakin siinä samalla sitten. Mulle tuli tosta mieleen Vapriikki Tampereella paitsi et toi oli vähän sekavampi ja täytyy sanoo, et Vapriikki on ehkä muutenki parempi :D enigeis toi kantsii tsekata, koska ei toikaan huono ollu!




Oikeella nykynen vompatti ja vasemmalla sen esi-isän kallo


Noi ylläolevat kuvat on sieltä ilmasesta osiosta. Maksullinen dinonäyttely oli tosiaa semmonen mihin oli rakennettu aidonkokosia malleja niistä dinoista ja ne liikku ja piti ääntä ja kaikkee ja sit sielä oli kaikenlaisia tietoiskuja niistä.

Otin selfien dinon kaa. Vähän pelotti.

Kun oltiin toi museo koluttu, oli jo nälkä, joten lähettiin South Bankin suunnille ettimään ruokapaikkaa. Löydettiinki oikeen kiva pubityylinen mesta jokinäköalalla!

Testasin aussisidua!
Löysin muuten citystä tona päivänä hatun! Ostin itelle lippiksen jo Suomesta ihan vaan tätä varten, mut unohdin pakata sen mukaan. Oon ollu vähän nirso hattujen suhteen, koska en halua rumaa, kun kesällä sitä on jopa pidettävä päässä, mut en myöskään kallista, koska en Suomessa käytä lakkeja, joten jätän ton todennäkösesti tänne. Nyt kuitenki tosiaan löyty söpö kukkalippis viidellä dollarilla alennuksesta jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti