maanantai 31. elokuuta 2015

Mitä täällä on tapahtunnu

Heh tuntuu, että aika menee ihan sikanopeeta. En oo ehtinny synttärien jälkeen kirjotella tännekään, joten otetaanpas vähän kiinni kuulumisissa!

- löysin Indooropillyn ostoskeskuksen karkkikaupasta salmiakkia. Kyllä maistu noitapillit, liitulakut ja apteekkarin salmiakki namille!
- viime viikolla nukuin 2/3 pitkänä työpäivänä päikkärit pienten kaa. En oikeen päässy synttärivalvomisesta yli... :D
- lauantaina täällä oli semmoset ihmeen koulufestivaalit. Oli kojuja, huvipuistolaitteita, hattaraa (voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä et jos kolmevee syö koko hattaran yksin, se menee ihan sekasi siitä sokerin määrästä. Never again!) ja pukeutumisteema. Minäki pääsin kahvikuppeihin!!!
- sunnuntaina poltin itteni täällä ekaa kertaa, kun oltiin suomityttöjen kaa piknikillä. Naama hohti punasena, mut onneks helpotus löyty takapihalta. Aloe veraa nimittäin ku levitteli nassuun ni vuorokaudessa punotus ja kirvely oli poissa!
- eilen mentiin ton vanhimman pojan koulun aamunavaukseen, kun se sai jonkun palkinnon siellä ja niilloli kirjaviikon kunniaksnpukeutumisteema (yleensä siis koulupuvut). Opettajaopiskelijana toi oli tosi mielenkiintosta nähä! Se oli siis melko samantyyppinen, ku Suomessa, mut alussa ne nous seisomaan ja Australian lippu tuotiin sinne eteen ja nauhalta tuli kansallislaulu. Ja koska toi on katolinen koulu (en tiä oisko ei-uskonnollisissa kouluissa eri tavalla) niin esim. palkintojen saajia ja joitain puhujia siunattiin yhessä.

Mää oon jotenkin ollut ihan poikki. Tänään aionki siis vaan chillailla ja vähän urheilla ja muuta :) huomenna lähteeki sit taas työputki ja lauantaina Sydneyyn!!

Askarreltiin tyttösen kaa yks päivä! Ite kehittelin tän "ohjeen" inspiroiduttuani pinterestissä, joten oon ylpee ;)

Tää tuntu hyvältä idealta, mut se paha olo jälkikäteen...

Suomihipiän pelastava enkeli

Lähes koko suomijengi jo koossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti