sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Läksiäiset

Viime lauantaina vietin mun Tamperekaverien kanssa läksiäisiä. Päivä meni vielä vikaa kertaa töissä vaikka olinki ihan iltafiiliksissä jo


Töistä kiirehdin sit kovaa vauhtia kämpille, koska mulla oli edellisenä iltana leivottu kakku koristelematta. En oo mikään kakkuihminen, mutta sain päähänpinttymän siitä, että läksiäisissä tarvii olla kakku. Eikä mikä tahansa kakku, vaan aussilippukakku. Tuo sokerimassa oli ihan oma lukunsa, kun ikinä en oo kyseiseen asiaan koskennu. Kaulinta en omista, joten kokeilin kaikki maholliset oluttuopista siideritölkin ja kuoharipullon kautta läpi, mutta lopulta vodkapullo oli paras ase massan tasaseksi kaulimiseen. Kello löi jo semmosia lukemia kakun valmistumisen jälkeen, että suosiolla jätin lakaisematta lattialle levinneet tomusokerit ja kämppä jäi näyttämään ihan kokaiiniluolalta, jepjep...

Ja olihan se ny hieno! Taiteilin jopa oikean määrän sakaroita (apua onko tuo sana!?) tähtiin ja parhaimmillaanhan niitä oli yheksän.
Vietettiin siis tosiaan läksiäisiä yhen kaverin mökillä ihan tuolla Tampereella. Kesä on siitä ikävää aikaa, et kaikilla on kaikkee, joten yhteensä meitä mökkeili kuus likkaa. Ei siinä totta kai harmitti, et kaikki ihanat ei päässy, mut olin todella onnellinen niistä, ketkä oli paikalla! Alkuillasta saatiin paikalle myös mieskomeutta (yhtään väheksymättä kauniita paikalla olleita naisia!), kun pari kaveria hurautti paikalle ennenku jatkoivat toisiin bileisiin. Pojilta sain mun ainoan läksiäislahjanki :D Olin kyllä siis erikseen maininnut, et mitään en halua, mutta tää oli just hyvä, kun tuli illan aikana tuhottua kuitenkin

Oonkin oottanu, koska saan tältä yheltä kaverilta majoneesia lahjaksi... Ja promilleja oli tossa pullossa hiukka enempi varmaan kuin peruslimussa hehe.
Kauheen kauan ei poijjaat meidän seurassa viihtynny, kun tais kuskilla jo vähän tehä mieli vettä väkevämpää. Ilta kyllä toi meidät takasin yhteen. Tyttöjen kaa jatkettiin sit saunalla, grillailulla, uimisella (minen uskaltautunu!), jutustelulla ja loppuillasta vähän jotain laittauduttiinkin. Kovin oli onnistuneet mökkeilyt ja mulla oli ihana ilta, joka ei suinkaan päättynyt vielä tohon. Päätettiin busseilla ennen yömaksua kaupungille.

Olin keksinny jo aiemmin (oikeestaan talvella jo), että haluan joskus Pikku Kakkosen puistoon leikkimään, ku se on niin kovin houkutteleva. Sinne me siis mentiin, kun ei vielä tietty, mikä baari ois suuntana. Pääsin keinumaan ja laskemaan liukumäkeä ja istumaan sinisen valon alla.


Meijän piti ottaa porukkakuva, mut ei sit tämän parempaa oo. No, muistot on kuvia tärkeempiä ja niitä jäi jee! Leikkipuistosta jatkettii sit Roskaan (joka oli ihan huono paikka, en mee enää :D) ja omille jatkoille, joten aamuunhan se nukkumaanmeno meni. No, ei haittaa, yöt on kivoja.

Tämän viikon oonki ollu Kannuksessa ja nähny sukulaisia, kavereita, Eskolan kesäteatterin näytelmää ja muuta semmosta. Huomenna lähtö hui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti